Website laten maken in Hoorn?

Wij zijn WebTriqs een webdesign en online marketing bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw website en we helpen je graag een stap vooruit in de digitale wereld.

Webdesign.

Bij WebTriqs maken we websites niet alleen heel mooi, maar ook functioneel en conversiegericht. Hiermee zorgen wij ervoor dat bezoekers klant worden en jij meer omzet genereert.

SEO.

Zoekmachine optimalisatie is zeer belangrijk, vooral in 2021. De websites die wij bouwen zijn dan ook volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Onderhoud.

Wij ontzorgen jou van het onderhoud van de website en zorgen voor updates, dagelijkse back-ups en beveiliging. Zo kan jij je richten op waar je goed in bent, dan doen wij dat ook.

Al vanaf €69 online vindbaar in Hoorn.

Webdesign Hoorn.

Een professionele website laten maken in Hoorn door één van onze specialisten? Bij WebTriqs hebben we meer dan 5 jaar ervaring met het bouwen van websites en zijn we ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Dankzij onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw website zich onderscheidt van de concurrenten en goed vindbaar is in zoekmachines. Onze websites bouwen wij gebruiksvriendelijk en conversiegericht. We willen natuurlijk van elke bezoeker een klant maken! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan.

Deze bedrijven gingen je voor.

Levalo logo wit

Website hosting en onderhoud.

Als ondernemer wil je volledig op je bedrijf richten, en niet continu omkijken naar je website. Om deze reden bieden we hosting en onderhoud aan voor jouw website. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd online is, de meest recente software heeft en maken dagelijkse back-ups voor het geval er iets mis gaat. Zijn er wel problemen? Dan lossen wij deze direct op. Als je vragen hebt over jouw website, dan kun je onze helpdesk elke dag bereiken, ook in het weekend en ‘s avonds!

Benieuwd wat WebTriqs webdesign Hoorn nog meer voor je kan betekenen? Bekijk dan onze hosting en onderhoud pakket.

Meer bezoekers = meer omzet.

Een website hebben als ondernemer is een must, al helemaal in 2020. Het grootste deel van de mensen zoekt een bedrijf eerst op in zoekmachines zoals Google of Bing, voordat ze er zaken mee doen. Jouw website zal voor veel mensen de eerste indruk zijn van jouw bedrijf, deze moet er dus tip-top eruit zien, want je wilt natuurlijk geen potentiële klanten verliezen.

Bij webdesign Hoorn maken wij websites met onderscheidende ontwerpen die functioneel en conversiegericht zijn. Door call-to-action knoppen op de juiste plek te zetten en een gebruiksvriendelijke interface zal jouw website voor jouw werken en maximale conversies behalen.

Omzet illustratie

Veelgestelde vragen over webdesign Hoorn.

Maken jullie ook webshops?

Ja! Wij specialiseren ook in het maken van webshops. Je kan er ook voor kiezen om een kleine webshop module bij te voegen als producten verkopen een bijzaak is. Bekijk onze website pakketten voor meer informatie.

Kan ik de websites zelf aanpassen en beheren?

Ja! Wij bouwen onze websites in een Control Management Systeem (CMS), wat ervoor zorgt dat jij eenvoudig je eigen website kunt aanpassen.

Bij de oplevering van de website krijg je toegang tot instructievideo’s die jou nauwkeurig uitleggen hoe je aanpassingen op de website aanbrengt.

 

Is website onderhoud en hosting mogelijk bij jullie?

Ja! We een hosting en onderhoud pakket. Met dit pakket zorgen wij voor de nieuwste software updates, backups, AVG-compliantie en een gratis helpdesk voor al je vragen.

 

Zijn de websites die jullie maken uniek?

Ja! We hebben geen standaard templates waarvan we alleen de logo’s aanpassen. Elke website of webshop wordt vanaf het nulpunt opgebouwd. Zo weet je zeker dat jouw website uniek is en zich onderscheidt van de concurrent.

 

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van jouw website en welke functionaliteiten je wil. Simpele websites leveren binnen 2 weken, en uitgebreidere websites binnen 4 weken.

Is een website van jullie goed te vinden in zoekmachines?

Wij zorgen ervoor dat je website SEO technisch geoptimaliseerd geleverd wordt en voldoet aan alle SEO-voorwaarden.

Goed gevinden worden in zoekmachines is een langetermijnklus waar dagelijks aan gewerkt moet worden, maar wij zorgen ervoor dat de fundering er is. Mocht je dit willen uitbesteden, bekijk dan eens onze SEO-pakketten.

 

Wil je ook een succesvolle website die jaren meegaat?

Klik op de onderstaande knop om een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om je wens en doel te bespreken. Uiteraard is dit gesprek gratis!